Hirdetés

Left Behind: Eternal Forces demó jövő kedden

|

A Left Behind Games büszkén jelentette, hogy pontosan augusztus 29-én, azaz öt nap múlva kiadni készül a Left Behind: Eternal Forces című posztapokaliptikus RTS kipróbálható verzióját.

Hirdetés

A készítők nagyon izgatottan várják a demó eljövetelét, ugyanis ez az első alkotásuk, melyet végre négy évnyi fejlesztés után elég felkészültnek tartanak, hogy a közönség előtt is megmutassa magát. Remélik, hogy sikerül majd mindenkinek elnyerni vele a tetszését főleg a Left Behind könyvsorozat rajongóit szeretnék megnyernék. Ha már a könyv több mint 65 millió példányban kelt el és több mint 30 nyelvre fordították, akkor tényleg nagy lehet a nyomás a srácokon. Tehát jövő kedden Left Behind: Eternal Forces

demó, szeretettel várjuk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)