Hirdetés

Left 4 Dead - Kiadásra érett zombihorda

|

Bizony, a Turtle Rock Studios és a Valve közös gyermeke végre valahára elkészült. Ki álmodik már most cuki zombikkal?

Hirdetés

A Half-Life óta hajlamosak komolyan figyelni arra a játékosok, ha valaminek bárminemű köze van a sors szeszélye folytán meglehetősen béna elnevezést nyert csapatra. Mint anno a Blizzard esetében, véletlenszerűen ütötték fel a szótárat, mutattak rá a szóra, s lett a tehteséges lányokat is fiúkat tömörítő csapatból Valve. Mi azonban nem ezért szeretjük őket (igaz, nem is az állandó halasztások miatt), hanem azért, mert... Miért is? Kissé elkalandoztam.

l4dead.jpg


A lényeg, hogy végezetül csak elkészült a zombihordák által űzött túlélők szólóban és társakkal vállvetve is játszható története, amiben akár a másik oldalt választva kipróbálhatjuk, milyen is az emberhús. Mint a csirke, minél öregebb, annál rágósabb.
A Steamet kedvelő játékosok számára jó hír, hogy már lehet izzítani a rendszert, előtölteni a játékot, hogy november 18-án, a rajt pillanatában egy gyors aktiválás után belevessék magukat a kedves kis zombik ölelő karjaiba.

A fórumon már lehet szervezni a csapatokat, hogy a megjelenés napján harcra kész legyen mindenki.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)