Hirdetés

Látványos Marvel's Spider-Man: Miles Morales játékmenet érkezett

|

Az Insomniac PS5-re érkező nyitócíme egyelőre hasonlóan jónak ígérkezik, mint a 2018-as első rész, ezt pedig csak megerősíti a fejlesztők által közzétett gameplay.

Hirdetés

Persze nagyon kíváncsiak vagyunk a hamarosan megjelenő új konzolok erejére, de még inkább az azokra érkező játékokra vetnénk egy (vagy több) pillantást. Az Insomniac az egyik olyan csapat, amely már next-gen kalandot készít a PS5-höz, méghozzá a 2018-as Spider-Man közvetlen folytatását. A stúdió most új játékmeneti elemek bemutatása mellett mesélt egy kicsit a történetről, inspirációról is.

Hirdetés

Az Eurogamernek volt lehetősége interjút készíteni a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesen dolgozó vezetőkkel, akik további részleteket árultak el a hamarosan debütáló Pókember kalandról. Elmondásuk szerint a teljes 2018-as játék térképét megtaláljuk ebben is, azonban Harlem sokkal részletesebb kidolgozást kap, hiszen ez lesz a játék központi helyszíne.

A bemutatott játékmenetben azt láthatjuk, ahogy Miles és Peter Parker a New Yorkot feldúló Rhinóval küzdenek, ez alapján pedig az akció egy cseppet sem veszített a fényéből a korábbi részhez képest. De minderről meggyőződhettek a saját szemetekkel:

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales hazánkban november 19-én, a PS5 érkezésével párhuzamosan debütál, azonban PS4-re is megjelenik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)