Hirdetés

[Vége]Late Night Live Aréna - ma este kilenctől!

|

Sokan kértétek és sokan akartátok - íme, teljesítjük!

Hirdetés

Ma este kilenctől egy vadonatúj Late Night Live Arénával jelentkeznek a GameStar legpihentebb agyú szerkesztői és cikkírói, akik ma este sem fogják elrejteni előletek az igazságot és a teljes igazságot, sőt, a legteljesebb igazságot sem, így kérdezzetek bátran. A ma esti táma természetesen a Guild Wars 2 - helyett bármi más, mert a Late Night Live Aréna nem fél az állandó témáktól és Wolfi semmire sem tud válaszolni, így bármit lehet kérdezni! maximum RG azt mondja, hogy "Nem".

Azt, hogy ki fog szerepelni a mai Late Night Liveban még nem tudjuk (Wolfitól kérdeztük meg), de valaki csak lesz majd. Ez garantált.

Arra kérnénk mindenkit, hogy a délutáni Arénához hasonlóan segítsétek a beolvasó kollégát annyiban, hogy ha kérdeztek, akkor azt a "Kérdés" szó begépelésével kezdjétek, így nem keveredik el a beszélgetések és az érdemi kérdések között.

Kérdezzetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)