Hirdetés

KoH - Nagyarcúaknak :)

|

A Knights of Honor című stratégia készítő egy érdekes lehetőségre hívták fel a figyelmünket. Arról van szó, hogy a játékban két lovagnak valahogy nem tudnak megfelelő arcot találni... kitalálták hát, hogy bárki elküldheti nekik a saját színes fotóját (természetesen az arcáról:D), ezáltal bizonyos fokú esélyt adva magának, hogy visszaköszönhessenek arcvonásai majdan a játékban. A hivatalos oldalon február 11 és 13 között nyilvános szavazást tartanak az oda beküldött képekből. Szóval aki úgy érzi, jól mutatna, mint lovag, kapja elő a digitális fényképezőgépet! :) De úgy látom, postai címre is lehet küldeni fotókat. Bővebb infók a fent említett honlapon!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)