Hirdetés

Kiváló lövöldözős játékokat markolhatsz fel egy olcsó csomagban

|

A Quake II csak egyike annak a számos boomer shooternek, amik megvásárlásával még egy jó ügyet is támogathatsz.

Hirdetés

A Humble Bundle Back with a Vengeance: The Best Boomer Shooters csomagja szokás szerint azért jött létre, hogy játékosok kevés pénzért kiváló játékokat szerezhessenek meg, kiválasztott segélyszervezetek pedig extra bevételhez jussanak.

7 kiváló FPS-t zsebelhetünk most be legkevesebb 16,46 euróért (vagy többért, ha adakozó kedvünkben lennénk), és ezzel két szervezetet is támogathatunk.

Hirdetés

A csomag egyik főszereplője a Quake 2, ami kora ellenére is csodálatos élményt kínál, köszönhetően a rengeteg támogatásnak, amit a rajongótáborától kapott. A másik a Postal: Brain Damaged, ami egy nagyon konkrét körnek szól, de ők valószínűleg eléggé fogják élvezni - jobban, mint a Postal 4-et. A páros mellett ott van még az Ultrakill, a Turbo Overkill, a Forgive Me Father 2, a Deadlink és a Prodeus, melyek mindegyike 90 százalék feletti arányban kapott pozitív értékeléseket a Steamen.

Ami a választott szervezeteket illeti, azok ezúttal a Child's Play Charity és a The Trevor Project. Előbbi célja, hogy beteg gyerekek gyógyulását játékkonzolokkal segítsék elő. Utóbbi egy öngyilkosság-megelőzési szervezet, ami kifejezetten az LMBTQ+ fiatalok megmentésére specializálódott.

A csomag még valamivel több mint két hétig elérhető, ha megvárnátok a vásárlással a fizetést, ne rohanjatok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)