Hirdetés

Kitálalt a rendező: egy csomó Silent Hill-játék készül egyszerre

|

A Konami a jelek szerint hatalmas lendülettel éleszti fel a sorozatot.

Hirdetés

A Resident Evil remake-ek sikerén felbuzdulva belevetette magát a franchise felélesztésébe a Silent Hill stábja. A Konami egyszerre több címen is dolgozik, hosszú évekre előre tudják, mikor melyiket szeretnék megjelentetni. Erről az első Silent Hill film rendezője beszélt egy francia interjúban, méghozzá lazán és kötetlenül.

Dolgozom a Silent Teammel, az eredeti részek fejlesztőivel a Konaminál, több játék is fejlesztés alatt áll éppen, több csapat dolgozik rajtuk, hosszú a címek sora, újraélesztik a franchise-t. Szerintem meggyőzte őket a Resident Evil remake-ek sikere, amelyek tényleg kivételes játékok lettek.

Hirdetés

Gans hozzátette, hogy nem közvetlenül a játékokon dolgozik, inkább csak tartja velük a kapcsolatot. Azt is elmondta, hogy az elismert Bloober Team (Layers of Fear, The Medium) fejleszti a Silent Hill 2 remake-jét, amelyről eddig csak pletykákat hallottunk. Nem tudni, hogy a kiadó adott-e zöld utat a nyilatkozatnak, mindenesetre furcsa, hogy ilyen nyíltan beszél a projektről anélkül, hogy bárki hivatalosan bejelentett volna bármit.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ez persze mind nagyon jól hangzik, de tudjuk, hogy nagyon kiemelkedő játékokat kell letenniük az asztalra, hogy a játékosok megbocsássanak a Hideo Kojima-féle, meghiúsult epizód és a PT demó körüli botrány miatt. A következő projekt a The Short Message lehet, ami egy korhatárbesorolással foglalkozó szervezet oldalán bukkant fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)