Hirdetés

Kiszivároghatott az Alan Wake remaster megjelenési dátuma

|

Még be sem jelentették hivatalosan, de egy viszonteladó már tudni véli, mikor érkezik a Remedy kultjátékának felújított változata.

Hirdetés

Bár makacsul tartja magát a pletyka, hogy készül az Alan Wake 2 (tény, hogy jogi akadálya már nem lenne), a Remedy hivatalosan ismertetett tervei között egyelőre nem szerepel a sötét entitás fogságában vergődő horroríró újabb kalandja. Sokkal valószínűbb, hogy kapunk előbb-utóbb egy felújított (talán a The Signal és a The Writer DLC-ket, valamint az Alan Wake's American Nightmare-t is magában foglaló) változatot.

Ezzel egyrészt a köztudatban maradhatna a franchise, másfelől pedig az idáig kihagyott platformok tulajdonosai is megérthetnék, miért tett szert ily lelkes rajongótáborra ez a zseniális hangulatú játék. Ne feledjük, hogy csupán Xbox 360-ra és később PC-re jelent meg, valamint még Xbox One és Series konzolokon lehet játszani a 360-as verzióval a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően.

Hirdetés

Meglehet, hogy nem is kell már sokáig várnunk a remasterre, ugyanis a tajvani Rakuten webshopjában már felbukkant az Alan Wake PS4-es, PS5-ös, Xbox One-os és Xbox Series X|S-es kiadása, méghozzá október 5-ei megjelenési dátummal.

Ennyi önmagában még nem feltétlenül adna okot a reménykedésre, ám a Niko Partners vezető elemzőjeként kiváló belsős forrásokkal rendelkező Daniel Ahmad a szivárgáshoz annyit fűzött hozzá a Twitteren, hogy a jövő héten be is jelentik. A szeptember 9-ei PlayStation Showcase például tökéletes alkalmat kínálna erre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)