Hirdetés

Kiszivárgott a következő Assassin's Creed címe, és remake készülhet az első részből

|

Több megbízható forrás állítása alapján tényleg úgy tűnik, hogy a Ubisoft visszatér a széria gyökereihez.

Hirdetés

Idén lesz 15 éve, hogy világhódító útjára indult a Ubisoft legsikeresebb franchise-a, a koncepciójánál fogva akár a végtelenségig bővíthető Assassin's Creed. Ezt a jubileumot nemrég megünnepelte a kiadó, de már akkor tudatta a rajongókkal, hogy még távolról sem végzett, hiszen rövidesen közelebbről is megismerhetjük a sorozat következő, Rift kódnéven emlegetett felvonását. Ezzel kapcsolatban több pletyka is felmerült úgy a helyszínt, mind a lehetséges történelmi periódust tekintve.

Mind közül a legvalószínűbb egy arábiai, konkrétan Bagdadra fókuszáló kaland Basimmal a főszerepben. Ezt látszik alátámasztani a legfrissebb szivárgás is, amely más egyebek mellett lerántotta a leplet a játék címéről is: Assassin's Creed Mirage, ízlelgessétek!

Hirdetés

Az információ forrása egy j0nathan néven futó youtuber, akinek értesüléseit Jason Schreier a saját kapcsolatait felhasználva meg tudta erősíteni. Legalábbis csak az állítások egy részét, ugyanis a Bloomberg újságírója szerint csupán annyi igaz a videóban elhangzottak közül, hogy 2023 tavaszán érkezik az Assassin's Creed Mirage, a története 860 és 870 között játszódik Bagdadban, és valóban visszatér a játék a 2007-ben lefektetett alapokhoz. A többi viszont puszta kitaláció, így azt például elfelejthetjük, hogy más városok magaslati pontjaira is felmásszunk.

Egyébként j0nathan arról beszélt még, hogy a Ubisoft visszavesz a szerepjátékos elemekből, azaz nem lesznek válaszlehetőségek a dialógusok során, és szintlépéssel sem kell bajlódniuk a játékosoknak. Visszatér ellenben az Eagle Vision és a madárdrón, de még ennél is izgalmasabban hangzik a Mirage alapjaira épített Assassin's Creed remake, a sorozat első része ugyanis az egyetlen nagy Assassin's Creed-játék, amelyből sosem készült ráncfelvarrott kiadás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)