Hirdetés

Kislány a zombilánynál - jövő héten jön az Amy

|

A Lexis Numérique játékra várunk már egy ideje, végre befutott a megjelenési dátum is. A túlélő-horror műfaj új gyöngyszeme valóban kreatív darabnak ígérkezik, szeretettel várjuk.

Hirdetés

Még tavaly év végére vártuk, de kicsit elcsúsztak a srácok, persze ha mindez a minőség oltárán elkövetett áldozat volt, akkor persze nincs semmi baj. Bárhogy is, az Amy végre egy igazán kreatív túlélő-horrornak ígérkezik, amely egy poszt-apokaliptikus, zombikkal teli világba repíti az embert. Na jó, ebben nincs semmi kreatív, de az ördög a részletekben lakozik.



Tehát 2034-ben Amerikában új vírus üti fel a fejét, mindenki véres szájú zombivá változik, egyedül egy Amy nevű nyolc éves kislányra nem hat a kór. Mi Lanával vagyunk, aki Amy-re vigyáz, de ő maga már átalakult, csak Amy közelében marad többé-kevésbé emberi. Ha eltávolodik a védelemtől, akkor szépen lassan veszíti el önmagát - viszont a zombik között csak így tud átjutni. Érdekes dilemma, nem?



A lényeg tehát nem a hentelés, nem is a zombis tucatjáték feeling, hanem valódi survival móka a javából, és már csak január 11-ig kell várnunk a megjelenésig. Külön öröm, hogy £7.99/€9.99/800 Microsoft pont értékben tölthetjük majd le PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, ami nem túl vészes egy ilyen hangulatú cuccért szerintem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)