Hirdetés

King's Bounty: The Legend videóelőzetes

|

King’s Bounty: The Legend videóelőztest fogtunk archívumunkból, tavaly nyáron Gyu és BZ ismertette az alkotást.

Hirdetés

A 3DO megszűnése okán a Heroes sorozat jogai az Ubisofthoz kerültek és az új készítők visszatértek az alapokhoz. Tervük az volt, hogy az első részek hangulatát idézzék fel, korszerű grafikával felvértezve. Sikerült is nekik. A rajongók talán örülni fognak, hiszen a King's Bounty akár a nagyhírű széria elődjeként is felfogható, és az Atari - talán látva a Heroes sikerét -  úgy döntött, érdemes próbát tenni egy hasonlóan patinás névvel. A még C64-en debütáló King's Bounty-ból anno a 3DO-s srácok szemtelenül átvettek minden jó ötletet, ezért aki hasonló játékmenetre gyanakszik, nem fog csalatkozni. Bár a fejlesztők eredetileg nem a King's Bounty-t akarták újragondolni, csak egy hasonló játékot kezdtek el fejleszteni, a visszajelzések alapján annyira hasonlított a mű a 3DO remekéhez, hogy végül úgy döntöttek, megveszik a névhez a jogokat. Tavaly júliusban Gyu és BZ King's Bounty videóelőzetest készítettek a tárgyalt alkotásról, melyet most teljes egészében megtekinthettek.

King's Bounty: The Legend videóelőzetes  

kings_bounty_the_legend_video.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)