Hirdetés

Kinek mekkora...?

|

Ugyebár Amerikában már mindhárom next-gen konzol kapható elméletileg. Gyakorlatilag PS3-ból hiány van, de ez a mostani méret-összehasonlítás szempontjából lényegtelen.

Hirdetés

A méret nem minden - tudjuk jól. Ne is csodálkozzunk azon, hogy a hazánkban december 8-án debütáló Nintendo Wii jóval kisebb két nagy riválisánál, hiszen ez a konzol nem a magas poligonszámú grafikai megvalósítással veszi majd le a lábáról a kedves vásárlókat. Ennek köszönhetően persze a Wii melegszik és fogyaszt a legkevésbé. A PS3 a legszélesebb és leghosszabb mindhárom közül, ráadásul ennek borításán az ujjlenyomatok is azonnal meglátszanak - baromi jól néz viszont ki. Azon kevesek, akik már kezükben tarthatták mindhárom masinát, egyértelműen azt mondják, hogy a PS3 mindközül nagyságrendekkel nehezebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)