Hirdetés

Kinect - Megjelenéskor azonnal kapható játékok listája.

|

Már egyre közelebb a nap, amikor a Kinect megvásárolható lesz.

Hirdetés

Iylenko a tapasztalt cégek létrehoznak egy "launch-portfoliot", tehát olyan játékok listáját, amelyek a Microsoft Kinect boltokba kerülésének pillanatától kaphatóak lesznek.

Érdekesség, hogy míg az Egyesült Államokban a Microsoft Kinect megjelenésekor 17, addig Európában (Magyarországon is) 19 cím lesz azonnal kapható. Lássuk a listát:

Magyar/Európai lista (az eredeti sajtóanyag felhasználásával):

Családi játékok a Kinecttel:
“Kinect Adventures” (Good Science Studio/Microsoft Game Studios) Száguldj lefelé egy vad vízesésen, merülj alá egy vízalatti világba, kalandozz szédítően magas hegyi pályákon – mindezt a nappalid kényelméből. Tedd próbára magad vagy mérd össze tudásodat egy másik játékossal a “Kinect Adventures”-ben található számos megmérettetés egyikében! Megjelenés: 2010. november 10. (ez a szoftver minden Kinect szenzorhoz jár!)
“Kinectimals” (Frontier Developments Ltd./Microsoft Game Studios)  Ajánljuk ezt a játékot minden gyermeknek és idősebb állatrajongónak, hiszen a “ Kinectimals”-ben a játékosok találkozhatnak és kapcsolatot létesíthetnek a világ legegzotikusabb nagymacskáival. Tigriseket és oroszlánokat szelidíteni a valóságban szinte lehetetlen, a Kinecttel ez bárkinek sikerülhet. Megjelenés: 2010. november 10.
“Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 The Videogame” (Electronic Arts/EA Bright Light) Az EA legújabb sikervárományos játékában 22 küldetésen keresztül Harry Potter bőrébe bújva küzdheted le az életedre törő Voldemortot és gonosz szövetségeseit. Megjelenés: 2010. november 19.
“Game Party™: In Motion” (Warner Bros. Interactive) Az ismert sorozat hamarosan Xbox 360 konzolon is elérhető lesz. 16 különböző típusú és nehézségű minijáték (köztük: Darts, Table Hockey, Rootbeer Tapper) várja a vállalkozó kedvű játékosokat. Megjelenés 2010. november 26.

Kelj fel a kanapéról és mozogj!


“Dance Central™” (MTV Games/Harmonix) A következő nagyszerű játék a “Rock Band” alkotóitól. Teljes testmozgást érzékelni képes táncjáték 90 mozdulatsorral, 650 megtanulni való tánclépéssel és eredeti koreográfiával. A kiváló hangulatot napjaink legnépszerűbb pop, hip-hop és R&B előadóinak zenéi garantálják. Nemcsak táncolni fogsz megtanulni, hanem te lehetsz a legújabb diszkókirály! Megjelenés: 2010. november 10.
“Your Shape™: Fitness Evolved” (Ubisoft) Fejlett és egyedi külsőségekkel felvértezett fitnessprogram, amelynek segítségével bomba formába hozhatod magad. A játék lesz a személyi edződ, amely megtanít hasznosan és pontosan mozogni. Személyreszabható edzésterv és számos izzasztó feladat vár rád, hogy te lehess a legfittebb. Megjelenés: 2010. november 11.
“The Biggest Loser Ultimate Workout” (THQ) A “The Biggest Loser” című tv műsor tiszteletét teszi az Xbox 360 konzolon is! A játék tudja mi kell a testednek és ennek megfelelően állítja össze az edzésterved. Hogy képes leszel-e végrehajtani és elérni a kitűzött célodat? Csak rajtad múlik! Megjelenés: 2010. november 10.
“EA SPORTS Active 2” (EA SPORTS) Hogy mi is az a “Total Body Tracking”? A Kinect szenzor érzékeli a testmozgást, míg a játékhoz csomagolt vezetéknélküli eszköz (heart rate monitor) visszajelzéseinek köszönhetően a program kiértékeli az aktuális pulzusszámot is. A rögzített személyes adatok és eredmények online (Xbox LIVE) megoszthatóvá tehetők a felhasználók EA Sports Active profilján keresztül. Megjelenés: 2010. november 19.
“Zumba Fitness®” (Majesco) Bulizz az utánozhatatlan táncos-fitness edzésprogrammal miközben a legjobb latin és nemzetközi zenék gondoskodnak arról, hogy ne csak te, hanem a körülötted álló nézők is remekül szórakozhassanak! Táncolj és rázd magad formába! Megjelenés: 2010. november 26.
“Get Fit With Mel B” (Black Bean Games/Lightning Fish) Mel B és a Fitness First közös projektjeként megjelenő szoftver rendhagyó edzésre invitálja a játékosokat. Maga Mel B lesz a felelős azért, hogy végrehajtsd a rengeteg izzasztó feladatot, aerobicgyakorlatot, és kardio edzést. Megjelenés: 2010. november 25.
“DanceEvolution” (Konami) A Konami bemutatja a táncjátékok legújabb generációját. A Kinect szenzor teljes testmozgást érzékelő technológiája és a 7 különféle játékmód számos kihívást kínál mind a kezdő, mind a gyakorlottabb táncosok számára. Megjelenés: 2010. november 10.
“Dance Paradise™” (Mindscape/Smackdown Productions) A recept egyszerű és a “Dance Paradise” című játékban minden adott az igazi házibulihoz: nagyszerű dallista Hip Hop, Pop, Rock, R&B, Dance számokkal, autentikus koreográfiával. Megjelenés: 2010. november 10.

Sportolj a Kinecttel!

“Kinect Sports” (Rare/Microsoft Game Studios) A “Rare” kiadó valósághű sportjátékban akár egyedül, akár Team vs. Team játékmódban is próbára teheted tudásod a gép vagy játékostársaid ellen. A játékban a következőket lesz alkalmad kipróbálni: labdarúgás, strandröplabda, ökölvívás, atlétika, bowling és asztalitenisz. Ha nincs kedved kimozdulni otthonról csavard fel a szőnyeget és sportolj a nappalidban! Megjelenés: 2010. november 10.
“MotionSports™” (Ubisoft) Az amerikai foci, a síelés és a labdarúgás csak néhány a 40 nagyszerű megmérettetésből, amely a “Ubisoft” kiadó legújabb sportjátékában vár rád. Megjelenés: 2010. november 10.
“Sports Island Freedom” (Konami/Hudson Soft) Fedezz fel további sportolási lehetőségeket a Kinecttel! Íjászat, tenisz, ökölvívás, paintball, strandröplabda, dodge ball, kendo, síelés, snowboard, műkorcsolya mindez a “Hudson Soft” legújabb játékában.    Megjelenés: 2010. november 25.

Versenyezz a legújabb Kinect játékokkal!

“Kinect Joy Ride” (Big Park/Microsoft Game Studios) Nincs még jogosítványod? Nem baj, pattanj a volán mögé és száguldj végig a kalandos pályákon, mutass be vakmerő kaszkadőrmutatványokat és érj elsőként a célba! A gyorsaság mellett az extra mutatványokat is jutalmazza a “Kinect Joy Ride” minden autórajongó elsőszámú Kinectes játéka. Megjelenés: 2010. november 10.
“Fighters Uncaged” (Ubisoft) Simon mindent megtanult apjától a híres ökölvívótól. Most eljött az idő, hogy bebizonyítsa legyőzhetetlenségét az illegális küzdelmek kegyetlen világában. Szükséged lesz izmaid erejére és fürgeségedre, hogy mindenki megtudja, hogy te vagy a legkeményebb bunyós a világon. Megjelenés: 2010. november 10.
“SONIC FREE RIDERS™” (SEGA) A Sonic féle száguldást immár az Xbox360 Kinecten is átélheted. Bújj kedvenc karaktered bőrébe, pattanj fel a deszkára és vesd bele magad az őrült versenyekbe! A teljes testtel történő irányításnak köszönhetően olyan deszkás trükköket mutathatsz be, amiket játékban eddig még biztos nem láttál. Megjelenés: 2010. november 10.
“CROSSBOARD 7” (Konami) Eszelős légdaszka verseny! Mutasd be saját mozdulataidat és csinálj egyedi trükköket! Hét őrült játékmód és hét különleges világ vár, hogy bejárd a deszkáddal. Igazi teljes testmozgást igénylő Kinect élmény.

Az érdekesség kedvéért ime az USA lista:

Kinect Adventures, Kinectimals, Game Party: In Motion, Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 The Videogame, Your Shape: Fitness Evolved, Dance Central, The Biggest Loser Ultimate Workout, DanceMasters, EA Sports Active 2, Zumba Fitness, Kinect Sports, MotionSports, Deca Sports Freedom, Kinect Joy Ride, Adrenalin Misfits, Fighters Uncaged és Sonic Free Riders.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)