Hirdetés

Killzone 2 - Hivatalos boxart és ünnepi háttérképek

|

Megérkezett a hivatalos dobozkép, az ígért karácsonyi háttérképek és az újságírók számára kiküldték tesztelhető verziót.

Hirdetés

Külföldön kipostázták a tesztelhető Killzone 2 példányok első hullámát, hamarosan újabb hasznos információkhoz, képekhez és videókhoz juthatunk, amennyiben vállalkozó kedvű újságírók kötöttségeik ellenére kiszivárogtatnak némi anyagot. Az általános szokásoktól eltérően szeretetcsomagjukat igényesen felöltöztették, színes-szagos kézikönyvet mellékeltek a lemezekhez, erről meggyőződhettek a lenti képeken. December huszonharmadikán a Guerrilla Games bedobta közösbe első karácsonyi háttérképét, mint akkor említettük, további művészi alkotásokkal készülnek kedveskedni és hozzátenni az ünnepi hangulathoz. Jelentjük, ezek sikeresen megérkeztek, sőt, bemutathatjuk hivatalos dobozképét is. Továbbra is elszomorít PlayStation 3 exkluzív megjelenése, a fekete szörnyeteg ugyanis kimaradt karácsonyi szórásomból.

 

killzone2_test1.jpg
 
killzone2_test2.jpg
 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)