Hirdetés

Kiderül, milyen vas kell a Second Extinction mutáns dinói ellen

|

A gépigény mellé új képek is érkeztek a Systemic Reaction új játékához.

Hirdetés

A nyílt világú játékok fejlesztéséről elhíresült kiadó, az Avalanche Studios Group a minap jelentette be, hogy az egyik fejlesztőcsapatuk, a Systemic Reaction egy új kooperatív shooteren dolgozik. Ahogyan erről már írtunk, a játék fő célja, hogy másik két csapattársunkkal karöltve éljük túl a mutáns dinóhordák támadását. A bemutatkozó videó után most újabb információval látott el minket a stúdió.

Hirdetés

Ha meg akarjuk úszni a kihalást, akkor az alábbi rendszerkövetelményekkel felvértezve kell dinóvadászatra indulnunk. Mindenki döntse el maga, hogy ez a látottak alapján indokoltnak, vagy esetleg túlzónak tűnik-e. 

Second Extinction minimum gépigénye

Op. rendszer: Windows 10 (64 Bit-es verzió)
Processzor: Intel Core i5-3570 or AMD Ryzen 3 1300X
Memória: 12 GB Ram
Videókártya: Nvidia GTX 780 3GB vagy AMD R9 280 3GB
Szabad hely: 30 GB

Second Extinction ajánlott gépigénye

Op. rendszer: Windows 10 (64 Bit-es verzió)
Processzor: Intel Core i7-4770 or AMD Ryzen 5 1600X
Memória: 16 GB Ram
Videókártya: Nvidia GTX 1070GB vagy AMD Vega 56 8GB
Szabad hely: 30 GB

A PC-s gépigény mellé pár hangulatos képet is közölt a Systemic Reaction, ezeket az alábbi  galériában tekinthetitek meg. A svéd székhelyű fejlesztőcsapat első játéka egyébként a tavaly megjelent Generation Zero volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)