Hirdetés

Kevesebb mint fél óra alatt felvásárolták a Tony Hawk vérével festett gördeszkákat

|

Hatalmas siker a deszkás legenda és a Liquid Death közös projektje.

Hirdetés

Tony Hawk, a világ talán legismertebb és legnépszerűbb gördeszkása a napokban mutatta be a legújabb, egyedi gyártású deszkáját, amelyet a Liquid Death vállalattal együttműködve tervezett. A gördeszka különlegessége, hogy a dizájnhoz használt festékbe Tony Hawk vérét is belekeverték, illetve az eladásokból származó bevétel jelentős részét jótékony célokra fordítják.

A promóció elképesztő sikert aratott, ugyanis a mindössze 100 darabos, limitált szériás deszka minden példányát nagyjából 20 perc alatt felvásárolták.

Hirdetés

Tony Hawk és a Liquid Death célja a projekttel az volt, hogy felhívják a figyelmet a környezetszennyezésre, illetve ezáltal is támogassák a fiatal gördeszkásokat, akiknek kevés lehetőségük van skateparkokban gyakorolni. Az eladásokból származó összeg 10%-át így a Skatepark Project és a 5 Gyres szervezetek kapják.

A promócióhoz természetesen készült egy videó is, amiben láthatjuk, hogyan keverik a vörös festékbe a deszkás legenda vérét, illetve hogyan készül a limitált szériás lap mintája. Erős idegzetűeknek javasoljuk a megtekintését.

Aki inkább játszana, még mindig megteheti a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-vel, ami az első két rész felújított változatát tartalmazza, és fantasztikus lett. Nagyon reméljük, hogy ha az Activision nem omlik össze, és sikerül rendet tenni házon belül, elkészülhet a THPS 3+4 is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)