Hirdetés

Kérdezz Te januárban is!

|

Van egy dolog, amit nagyon szerettek - kérdezni. Így aztán a nagy sikerre való tekintettel ismét egy olvasó teheti fel a januári Ask da Team kérdést.

Hirdetés

Hogy is írná Vakka? "Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy tiéd legyen 2011 első Ask da Team kérdése a hamarosan testet öltő januári GameStarban!"

Magam csak a jéghideg havasok közti farkasüvöltéssel tudom elmondani nektek, hogy ez tényleg soha vissza nem térő alkalom - a nyertes kérdése bekerül a lapba, ahol a Zen tudását is magába olvasztó Gamestar-team megosztja veletek az ősi bölcsességet... vagy a választ a kérdésre.

Példakérdések: Hogyan telt a szilveszter? A Buli után mikor találtatok haza és hogyan? Ki mennyit hízott a sok bejglitől?

Ezek persze borzalmasan rossz kérdések, a tieitek csak ennél jobbak lehetnek - hajrá, tegyétek fel kérdéseiteket! 

Kérdéseiteket ennek a hírnek a kommentjei közé várjuk. Köszönjük!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)