Hirdetés

Kérdezz-felelek márciusban is!

|

Kíváncsi vagy, hogyan szerzünk nőket? Miből vettünk Ferrarit? Kérdezz meg minket, és eláruljuk!

Hirdetés

A GameStar lelkes csapata márciusban is várja kérdéseiteket, hogy a következő újságban jól megválaszoljon egyet, ami mindent visz!

Mindig is gondolkodtál rajta, mi az élet értelme? Mi célból létezik alkoholmentes sör, és koffeinmentes kávé? Kíváncsi vagy rá, hogy a szerkesztőség női tagjai hogy lehetnek szebbek, mint Jessica Alba? A férfi tagjai pedig izmosabbak, mint Brad Pitt? Ha bármi hasonló kérdésed van, tedd fel nekünk itt kommentben, hogy a legfrappánsabbra válaszolhassunk a márciusi lapszám hasábjain, és a világ újabb titkokat tudhasson meg! Szeretettel várjuk tehát kérdéseiteket komment formájában!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)