Hirdetés

[KéPZ] Xbox 360-on is támad a Dragon Ball Online

|

Régebben hírt kaptunk arról, hogy már készül PC-re egy, a Dragon Ball világára építő MMO játék, amit sajnos egyelőre csak az ázsiai régiókban szándékoznak kiadni.

Hirdetés

A legújabb információk szerint Xbox 360 konzolra is el fogják készíteni a játékot, ami hatalmas lökést jelenthet majd az ottani eladásoknak. A hírt egyelőre nem erősítették meg, ám az a tény, hogy Xbox 360 programozót keresnek mindent elmond nekünk. A hír mellé pár képet is sikerült beszereznünk, amiken a grafikáról és a várható vendégszereplőkről is képet kaphatunk. A megjelenés 2008-ban lesz esedékes Japánban, de ha akkora siker lesz a játék, mint azt szerintem sokan gondoljuk, akkor nekünk sem kell majd sokat várni rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)