Hirdetés

[KéPZ] Warhammer 40K: Soulstorm

|

Érkezett néhány kép a nagysikerű Warhammer 40K: Dawn of War harmadik, önállóan futtatható expanziójából.

Hirdetés

A kanadai Relic Ent. valamit nagyon eltalált. 2004 telén egy olyan hangulatos RTS-t tett le az asztalra, amire a Starcraft óta nem volt példa. Az ismert és komoly alapossággal kidolgozott Warhammer 40.000 univerzum tökéletes alapanyagnak bizonyult, s a Homeworld-del debütáló, azóta a Company of Heroes-szal megdicsőülő csapat élt is a lehetőséggel. Az űrgárdisták, orkok, eldák, s a káosz erői által lejtett halálos keringőhöz egy évvel később csatlakoztak a birodalmi gárdisták a Winter Assault címre hallgató kiegészítőben. Újabb év telt el, s tovább bővült a választható paletta a necronok és a tauk frakciójával. A sikeres sorozatot nem hagyja parlagon veszni a szerencsés kiadó szerepében tetszelgő THQ, s az Iron Lore (Titan Quest) csapatát is hadrendbe állítva zöld utat adott egy harmadik expanziónak is. A két csapat által fejlesztett Soulstorm három nagyobb újítással jelentkezik. Elsőként újabb két frakcióval bővül a már eddig is bőséges választék. A sötét eldák biztosak, a másik kilétét még homály fedi. Másodjára pedig, bevezetik a légi egységeket. Végül, de nem utolsósorban a harcokat egész csillagrendszerekre terjesztik ki, s nem egyetlen bolygó uralásáért küzdünk majd.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)