Hirdetés

[KéPZ] Showdown: Scorpion - cyberpunk homály

|

Ma orosz-barát napot tartunk, ami pont aktuális így október 23-a után. Mostani versenyzőnk az Akella színeiben indul.

Hirdetés

Az igazi polihisztornak nevezhető Akella legalább fél tucat projektet futtat párhuzamosan, melyek túlnyomó része elsősorban pc-re készül. Jelen hírünk tárgya egy idegen technológia birtokába jutott vállalat körül bonyolódo, komoly cyberpunk jegyeket felvonultató FPS, melyben a kies Horvátországtól, a feldúlt Szudánon keresztül a renitens Orosz anyácskáig a fél bolygót bejárhatjuk. Mindezt valamikor a század közepe tájékán. No nem ekkor jelenik meg a játék. Ennyire még az Akella lánykái sem elvetemültek. Ha az istenek, az erő, vagy a gazdasági mechanizmusok (Mindenki válassza ki a neki tetszőt!) úgy akarják, jövőre kezünk közé kaparinthatjuk a drágaságot.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)