Hirdetés

Kellemetlen baki a Madden NFL 13-ban

|

Európába még meg sem érkezett a játék, máris egy botrány van kialakulóban.

Hirdetés

Ahogy a legtöbb szituációban, úgy a játékfejlesztésnél is érdemes kiváltképp körültekintőnek lenni, mivel egy apró hiba is nagyon rossz fényt vethet a készítőkre.

A mostani eset valószínűleg nem fogja elüldözni a játékosokat a Madden NFL 13 megvásárlásától, de elképzelhető, hogy valaki súlyos megrovásban részesül majd az EA Sports-nál. Történt ugyanis, hogy Marcus Thomas, a New York Giants védője Twitteren fejezte ki elkeseredését, amit az váltott ki, hogy az ő karakterénél a Denver Broncos egykori, szintén Marcus Thomas névre hallgató játékosának képe szerepel. Utóbbi 2009-ben hagyta ott az NFL-t, így nem kellett volna túl sokat tennie a feladatért felelős fejlesztőnek, hogy megbizonyosodjon arról, kinek az arca illik a karakterhez, de úgy tűnik, erre nem volt ideje. Az EA Sports egyelőre nem kommentálta az esetet, de remélhetőleg mihamarabb megteszik a szükséges lépéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)