Hirdetés

Kamehame-ha(ngulatos) bemutató ala Dragon Ball Z For Kinect

|

Befutott a közelmúltban bejelentett Dragon Ball Z For Kinect legelső előzetese, amely bemutatja a játék lehetőségeit.

Hirdetés

"Legyél Super Saiyan!" - legalábbis ezt hirdeti a Kinect képességeit maximálisan kihasználó Dragon Ball Z For Kinect, melyet a Namco Bandai tár elénk.

Gyermekkorod óta arról álmodtál, hogy a "Kamehame-ha" kiáltás és a Dragon Ball mesékből már jól ismert beállás után megkínálhasd ellenfeled egy energiacsóvával? A Dragon Ball Z For Kinect tipikusan erre lett kifejlesztve és idén októberben be is mutatkozik az Xbox 360 konzollal rendelkező nagyérdeműnek. A játékban több, mint 50 harcos közül választhatunk, temérdek egyedi mozdulatot és animációt kapunk, valamint lehetőségünk lesz kipróbálni a Story és Score Attack játékmódokat is. Mi lehet jobb torna, mint egy izgalmas bunyó Son Goku és Vegita között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)