Hirdetés

Jól fogynak a Dragon Age: Origins DLC csomagok

|

Nem csak az alapjáték, de a hozzá készített DLC csomagok is kelendőnek bizonyultak.

Hirdetés

Több, mint egymillió dollárt jövedelmeztek eddig a Dragon Age: Origins DLC csomagok - áll az EA hivatalos közleményében. A játékhoz már a megjelenés napján két pofás csomag is készen állt, és aki nem az extra verziót vásárolta, kimaradt némi jóból.

Úgy látszik azonban, hogy a Dragon Age: Origins DLC-k felpiszkálták a rajongók érdeklődését, hiszen a pár dolláros csomagokból egymilliót összehozni igencsak jó üzletnek tűnik. A két DLC csomag közül az egyik egy új karaktert biztosít számunkra, Shale személyében, a másik pedig a Wardenek régi főhadiszállására kalauzol el bennünket. Tény, hogy mindkét csomag érdekes adalék, főleg az új karakter tűnhet jó vételnek. Az EA egyben közölte az is, hogy legalább egy évig szállítja a DLC csomagokat a BioWare új üdvöskéjéhez. Várjuk, várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)