Hirdetés

Joint Task Force

|

Manapság tucatszám kapjuk a szebbnél szebb RTS-eket, amik szinte mind a "Hogyan készítsünk hagyományos stratégiát?" című nagy könyvben lévő példa programok. Egytől-egyig ugyanazt adják, mint amit már 10 évvel ezelőtt is kaptunk. Azért vannak üdítő kivételek...

Hirdetés


Újdonságokkal előrukkolni mindig nagy kockázatot jelent, legalábbis pénzügyileg, talán ezért sem találkozunk manapság annyi korszakalkotó játékkal. A hazai Mithis Games úgy döntött, hogy újítani akar, ezért belevágott a Joint Task Force
fejlesztésébe, ami talán a világsikert jelenti majd számukra, talán a világ egyik legnagyobb kudarcát.

Egyelőre az előbbi esélyesebb számukra, főleg ha azt a rengeteg kiváló ötletet amit a nagy közönség elé tártak, mind meg is valósítják. Itt van például egy eddig nem nagyon látott dolog, a média szerepe a háború során. Miközben valós időben irányítjuk az egységeinket, feltűnhet egy-két sajtó munkatárs, akik élőben közvetítik a "tűzijátékot". Természetesen fel fogják venni a cuki "PRESS" feliratú golyóálló mellényt, és így a csúnya közel keleti terroristák nem fogják őket lelőni. Ha ne adj Isten, mégis rájuk lőnének, mert mondjuk a kedves arab emberek nem szeretnek annyira tévét nézni mint mi, és sikerül is lelőniük a sajtós kollégát, az a mi hibánk lesz. És a hibákért megfizetünk, legalábbis kevesebb anyagi támogatást fogunk kapni a további ütközetek során.


Annak érdekében hogy ne történjen meg a fentebb leírt eset, érdemes jól felkészülnünk a harcokra, és figyelni a civilekre. A hozzánk érkezett támogatásból katonákat, tankokat, helikoptereket vásárolhatunk majd. Érdemes figyelni a saját embereink életére is, még akkor is, ha tömérdek pénzzel rendelkezünk (vagy csak pénzkóddal), hiszen a katonák nem csak úgy vannak, mennek és meghalnak. Minden egység fejlődik a küzdelmek során, és még szintet is lépnek. A jobbakat felszerelhetjük gázmaszkkal, csapdakészítő felszereléssel és még miegymással. Az embereinket és felszerelésüket pályáról-pályára tudjuk vándoroltatni, nem kell mindig újakat vennünk. Sőt, ha valamelyik katonánk eléri a négyes szintet, akkor hős státuszba lép, és nem csak a következő pályán, de a következő kampányban is részt vehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)