Hirdetés

Jó Éjt november ötödikén, csütörtökön

|

Újabb csütörtök, újabb GSTV Live, ezúttal ha jól emlékszem bakik nélkül.

Hirdetés

Lezajlott tehát a GSTV Live negyedik adása is, melyet természetesen élőben sugároztak, egy játékbemutatótól eltekintve. Aki lemaradt volna, az itt tekintheti meg. Történt még egy, s más, például rónát-baranyát átkutattam egy LG KP500 fülhallgatóért, de az istenért nem találtam sehol. Illetve jack átalakítót találtam: külföldön. Az meg drága. Szóval a zenehallgatás most szünetel egy darabig, higyjétek el, nehezebben mennek el így a tanórák. ;-D

Lássuk a mai hírek felvonulását: eddig kicsivel több, mint ötezren néztétek meg a Modern Warfare új traileréről, valamint a PC-sek szivatásáról szóló hírt, ezt jóval lemaradva az Assassin's Creed 2 új trailere követi, majd a World of Warcraft új őrületével kapcsolatos hírünk következik.

Sok hírünk volt még természetesen, mert hát a játékipar pörög, ezeket errefelé találjátok. Mai számunk egy lassú Green Day darab, mely a legújabb, 21st Century Breakdown című albumon található, és a Last Night on Earth nevet viseli.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)