Hirdetés

Jó Éjt március tizenhatodikán, kedden

|

A GameStar Team nagy része még épp a moziból igyekszik hazafelé, vagy épp más elfoglaltsága van.

Hirdetés

Én persze itt ülök, és épp hallgatom a Chelsea-Internazionale meccset, egyelőre 0-0 az állás, de reméljük a maradék nagyjából 30 percben még alakítanak valamit a srácok. Nézzük a nap híreit.

Ma, nem meglepő módon a márciusi GameStar apró csúszásának bejelentéséről olvastatok legtöbben, ezt követte a Need for Speed World Online játékterének nagysága, majd az NViDiA 3D technológiájának továbbvitele.

Sok-sok hír volt ma, meg az első iPhone/iPod Touch játékteszt, meg egy másik archív teszt, meg egy könyvleírás, és persze sok más érdekesség.

Mai számaink a focihoz kapcsolódnak, ha már olyan ritka alkalom van, hogy meccs szól a háttérben. Elsőként jöjjön a Pluto-tól a Gól.

Nemrégiben jelent meg a Belga zenekar legújabb lemeze, az Arany, melyet a zenekar honlapjáról ingyenesen letölthettek, de ha jó szívetek van, meg is vehetitek a koncertek egyikén. Egy régebbi albumról jöjjön tőlük a Huszonkét férfi.

És ha már én vagyok a soros hírező, egy kérést is teljesítek, ami egy Rammstein szám volt. Választásom az Ich Will-re esett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)