Hirdetés

Jó Éjt december tizedikén, csütörtökön

|

Holnap a város számos iskolájában szalagavató lesz, így mindenki hamar hazamehet. Na jó, majdnem mindenki.

Hirdetés

Persze én a szervezkedő részbe estem, szóval holnap nem valószínű, hogy találkozunk, de drága jó kollégáim ügyesen tartják a frontot, ahogy az errefelé szokás. Nézzük a mai round-up-ot.

A nap csúcspontja reggel volt, ugyanis a reggeli hírek közül került ki három befutónk: a Battlefield: Bad Company 2 "CoD alázása", az Aliens vs. Predator megjelenési dátuma, ami a mai nap többi megjelenési dátumához hasonlóan februárra esik, valamint a Medal of Honor beharangozó videója.

Sok-sok hír volt még ma persze, ezeket a főoldalon és logikus módon a Hírek menüpontban olvashatjátok el. Mai számainkat egy nagyon érdekes módszerrel, a Winamp Shuffle funkciójával választottam ki. Elsőként következzen akkor a The Hives, a Hate to Say I Told You So című számukkal.

Második pedig az Alvin és a Mókusok zenekartól A békéhez túl sokan vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)