Hirdetés

Jó Éjt december 31-én, csütörtökön

|

Alig másfél óra van hátra éjfélig, és máris 2010-ben találjuk magunkat.

Hirdetés

Remélem, mindenkinek jól telt/telik a szilveszter este, meghitt családi körben, vagy épp a haverokkal mondjuk a szabadban – utóbbi alternatíva több okból kifolyólag kellemetlen, mégpedig azért, mert az ország több pontján esik az eső,  no meg azért, mert macerásabb GSO-t böngészni mondjuk egy kapualjból… No de sebaj, megoldjátok!

Sok-sok, sőt, még annál is több hírben bővelkedhetett mindenki, aki 2009-ben a GameStar online-ra kattintott, ráadásul a szép számú nívós játékcím is adta magát, hogy minél több publikáció születhessen. Gondoljunk csak vissza például a Modern Warfare 2 megjelenése körüli felhajtásra, amikor nem kis túlzással naponta átlagosan kettő hír született a témában.

Persze a ti jelenlétetek nélkül fabatkát sem ért volna az egész tevékenységünk, hiszen rengeteg, alapvetően építő jellegű kritikával és hozzászólással illettétek irományainkat. Nagyon köszönjük hűséges kitartásotokat, és azt is, hogy remélhetőleg alapvető újévi fogadalomként a GSO rendszeres látogatását helyezitek előtérbe.

Lassan készítsétek be a pezsgőt (fiatalabbak valami ahhoz hasonlót), és együtt számoljunk vissza 2010 kezdetéig!
S hogy könnyebb legyen a visszaszámlálás, jöjjön az elmaradhatatlan klipfelhozatal néhány ideillő daraja.

Jennifer Lopez Waiting for Tonight-ja 1999-ben az ezredfordulóra speciálisan készített, igazi szilveszteri bulinóta volt:

A jazz szerelmeseinek pedig szóljon az aranytorkú Diana Krall újévi üzenete:

S a végére egy ABBA-klasszikus:

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)