Hirdetés

Jó éjt augusztus huszadikán, csütörtökön!

|

Eljött az óra, mikor már sem koffein, sem nikotin, sem egyéb kipróbálásra nem ajánlott serkentőszerek nem képesek kontrollt biztosítani a szemhéjamat mozgató izomcsoportok felett. Búcsúzom hát, kedves olvasók.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy eseménytelenül telt volna nemzeti ünnepünk, legalábbis abban az értelemben nem, hogy jóval több hír látott napvilágot, mint amennyit egy olcsó és megbízhatóan működő klónozási eljárás nélkül képes lettem volna kezelni.



A nap legnépszerűbb hírének az élijenek és predátorok harcát bemutató Aliens vs. Predator képek bizonyultak, e pillanatig 2058-an voltatok kíváncsiak rá. A legkevesebb figyelmet (311 látogató) az Army of Two: The 40th Day kissé megkésve közölt trailere kapta. Sokan voltatok kíváncsiak az Avatar mozi első mozgóképeire, az új AMD dx11-es videokártya fotóira, a Fable III rövidke rendermozijára, a Guild Wars 2 pazarul tálal trailerére, no és persze a Crysis 2 fantasztikus muzsika mellett bemutatott második generációs nanoruhájára. Akár nem reprezentatív felmérésnek is használhatnánk az esetleges Dungeon Keeper 3 hírhez érkezett hozzászólásokat. Az biztos, ha mindenki ekkora lelkesedéssel várná, mint Ti, akkor már a hatodik részt kalapálná az EA.



Eme rövid összefoglaló után nem marad más hátra, mint hogy nyugodalmas jó éjszakát kívánjak mindannyiótoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)