Hirdetés

Jack Thompson már a Halo-t támadja

|

Miután kedvenc ügyészünket eltiltották a Take Two folyamatos támadásától, új célpontot kellett keresnie, melyet most meg is talált a Halo 3 és a Microsoft személyében.

Hirdetés

Thompson egy hosszú levelet küldött a GameAlmighty.com-nak, mely Bill Gates-nek volt címezve, így várhatóan a Microsoft-fejes is megkapta az irományt.
A levél a szokásos "Thompson-marhaságokat" tartalmazza. Egyrészt utal arra, hogy egy orvlövész a Halo 2-vel gyakorolt, mielőtt emberekre kezdett volna lőni - és ezt arra a bizonyítékra alapozza, hogy "a TV-ben is megmondták". Másrészt szidja a játékok besorolási rendszerét, mivel túl sok erőszakos játékot adnak el fiatalkorúaknak.
Végezetül a követelése az, hogy a Microsoft teljesen alakítsa át az értékesítési és reklámozási stratégiáját, így megakadályozva a 17 éven aluliak Halo 3 vásárlását. Ha ez nem következik be, akkor mindent meg fog tenni azért, hogy megfelelő törvényes eljárás keletében felelősségre vonják a céget. Szegény Thompsonnal nem törődnek eléggé, kell neki a figyelem :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)