Hirdetés

Jack Thompson ismét perel

|

Jack Thompson munkásságát lehet szeretni, vagy ahogy a világ 99,99%-a teszi, utálja mint a .... Ennek ellenére még mindig engedik dolgozni a hitelét vesztett ügyvédet, aki ezúttal új célpontokat talált magának.

Hirdetés

A kisebb sikerei ellenére a játék ellenes ügyvéd többnyire rendesen felsűlt a biróság elött, mi több, egyszer már ő magának kellett a vádlottak padján trónolnia. A bírósági épületek iránti utánozhatatlan szenvedélye, vagy pedig szimplán a játékok iránti gyűlölete vihette arra Jack Thompsont, hogy ezúttal új célpontokat keressen magának a Take Two helyett. Április 25-én a Gawker Media csoport, valamint annak egyik online oldala, a Kotaku került fel a prelendők listájára, így nekik is meg kell majd küzdeniük Jack Thompson haragjával.

Update: Erről van szó kérem, egy bizonyos Paul Huck bíró nem sokkal a per megindítása után elutasította Thompson vádiratát, így a Gawker Media már nem alanya az őrült ügyvéd szeszélyeinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)