Hirdetés

Újabb LucasArts bejelentés a Comic-Con alatt

|

Az idén San Diego városában megrendezésre kerülő Comic-Con napjaira időzíti a LucasArts legújabb világrengető bejelentését.

Hirdetés

George bácsi cégének legutóbbi, komoly médiafigyelmet kiváltó "előbejelentéséből" tanulva célszerű óvatosan kezelni az esetet, s csak mértékkel várni arra a bizonyos nagy durranásra.



Gondolom, felesleges emlékeztetnem arra, hogy a LucasArts nem is oly régen telekürtölte a sajtót, hogy egy rendkívüli bejelentésre kerül sor. Ahogy ilyenkor lenni szokott, minden Yoda, Darth Vader, Han Solo, stb pizsamában alvó rajongó fantáziája beindult, s máris röpködtek a találgatások: Republic Commando 2, KotOR 3, Battlefront 3, stb. Igaz, a klasszikus kalandjátékok hívei, illetve Jones professzor rajongói se bánták volna, ha kapnak egy gumicsontot, amin lehet rágódni. Helyette néhány korábbi LucasArts logó alatt megjelent játék költözött fel a Steamre.



Nos, a Kotaku információi szerint valami komolyabb készül a július 23. és 26. között lezajló Comic-Con alatt. A kiadó már hírül adta, hogy két játszható alkotást (Star Wars: The Clone Wars Republic Heroes, LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues) fog promózni a sokak által várt Star Wars: The Old Republic MMORPG mellett. Az igazi csemege azonban mégsem ez lesz, hanem a 24-re, péntekre beharangozott bejelentés/bejelentések.
Hölgyeim, uraim, lehet találgatni, téteket megtenni. Mit gondoltok, mit tartogat számunkra a LucasArts?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)