Hirdetés

Új GSO: számít a véleményed!

|

Elindult az új GSO, a fejlesztés utáni lépésekről itt tájékoztatunk Titeket, és ha valamilyen változtatást szeretnétek, azt is ebben a cikkben, a kommentek között tehetitek meg - szerkesszünk hát együtt!

Hirdetés

Kedves Mindenki!


Patch 1.0.4:

- A cookie beallitasoknak megfeleloen bejelentkezve maradsz az oldalon

- Április tizedikén 22.00 órakor elindul az első választható sötét skin. Váltani a fejlécben lévő "fekete" gomb lenyomásával lehet, amennyiben be vagy jelentkezve.

 

Patch 1.0.3:

- Újra elérhetőek a letöltések, illetve a legnagyobb magyar fansite-okról is tájékozódhatsz a jobb oldali sávban (egyre bővülő lista)

- A kommentek hibás dátumozása megoldva

- Megújult a hírfal, most már a teljes hírcímek olvashatóak, és ugyanannyi hírt listáz már visszamenőleg, mint a régi oldal.

 

Patch 1.0.2:

- Optimalizáltunk az oldalon, és sokkal gyorsabb lett annál, mint az elmúlt egy hétben bármikor.

Patch 1.0.1:

- Újra működik a GSO RSS

- Rendberaktuk a híreknél a középső hasábot, a tervezettnek megfelelően most már rengeteg képet, videót, kapcsolódó cikket, ajánlott hasonló játékot találhattok.

- Újra működik az apro.gamestar.hu

 

 

Április 3-án hajnalban elindult az új Gamestar on-line – sokan nyilvánítottak véleményt róla, voltak akiknek tetszett, voltak, akiknek nem – ez az ilyen átállásokkal együtt jár. Több, mint 500 hozzászólást kaptunk eddig, amelyből jöttek javaslatok is, amelyeket elolvastunk, és amelyeket használhatónak gondolunk beépítettünk/be fogunk építeni az oldalba. Ugyanígy dolgozunk a „fehér háttér” problémáján is, ennek megvalósításáig kis türelmeteket kérjük. Ezzel egy időben tűnnek el a hibák is, például már működik az RSS, amelyet sokan hiányoltatok, dolgozunk az aloldalakon stb... Ne feledjétek, a hibák javításához és a javaslatok beépítéséhez idő kell, így tisztelettel türelmet kérünk mindenkitől. Mindezek fényében elhatároztuk, hogy az elkövetkező időszakban rendszeresen a játékoknál megszokott „patch-note”-okat kaptok, amelyben tájékoztatunk benneteket, milyen hibákat javítottunk, illetve milyen újdonságokat építettünk az oldalba a javaslataitok alapján – amit nem javasoltok, azt nem tudjuk megvalósítani, így ne fogjátok vissza magatokat! Ennek a hírnek a kommentjébe várjuk a további javaslatokat arra, hogyan lehet még jobbá tenni az oldalt. Figyelem, fontos: nem tudjuk garantálni, hogy minden javaslatot meg fogunk valósítani - de ha nem mondjátok el a javalataitokat, akkor esély sincs rá... Eddigi konstruktív közreműködéseteket köszönjük szépen, csak így tovább!

 

GS Team

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)