Hirdetés

Új akciójáték az Activision palettáján

|

A hivatalos bejelentés még várat magára az Activision részéről, de a fejlesztők már elkottyantottak néhány részletet.

Hirdetés

A Vancouveri United Games Front bejelentette, hogy egy új akciójátékon dolgoznak az Activison megbízásából. A játékról sajnos igen keveset árultak el - így  például a címét sem lehet tudni - csak annyi biztos, hogy Hong Kong utcáin akciózhatunk.

A United Front Games stúdióról nem ugrik be hirtelen semmi, de a honlapjuk szerint PS3 és Xbox 360 a fő profiljuk. Stefan Wessel nyilatkozott a készülő játékról néhány szót. "Összegyűjtöttük az iparág néhány nagyágyúját. Olyan csapatokból szereztünk vezető pozícióban lévő embereket, amelyek olyan címeken dolgoztak, mint a Need for Speed, a SKATE, a Bully, a Hulk, a Spore, és hasonlók." Jó kis lista az biztos. A United Front Games ajtaja a projekt okán még mindig nyitva áll a fejlesztők előtt, többek között multiplayerben jártas programozókat keresnek. Az Activision egyelőre nem nyilatkozott az ügyben. Lehet találgatni, mi készül náluk. Melyik játék is játszódott Hong Kong-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)