Hirdetés

Internet liga

|

Predator küldött nekünk egy érdekes hírt, vagy inkább felhívást: "Üdvözlök mindenkit! Mivel olvassátok ezt a hírt, biztos szoktatok játszani. Számtalan versenyt rendeznek sok féle játékban, de sajnos csak LAN-on. Ilyenekbe sokaknak nincs lehetősége eljutni. Mivel tudom, a többiek is szeretnének részt venni versenyeken, így elhatároztam, hogy készítek egy oldalt, amely internetes ligákat szervez. Akiknek sikerült az érdeklődését felkeltenem, azok a következő címen sokkal többet is megtudhatnak: huinli.uw.hu. Nem csak játékosok jelentkezését várom, hanem olyan segítőkész emberekét is, akik hozzá tudnának járulni a versenyek lebonyolításához (Pl.: Counter Strike Server a versenyek idejére)." Hallottátok, nyomás segíteni! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)