Hirdetés

Intel Developers Forum - 2007 ősz

|

Az Intel évente kétszer tartja meg fejlesztői fórumát, ahol az újdonságokról rántja le a leplet: kiküldött tudósítónk beszámolója alant.

Hirdetés

Az IDF-en mindig előkelő helyen szerepeltek az aktuális USB technológiák, így nem csoda, hogy a 3.0-ás változat terveinek lefektetését is itt jelentették be. A jövő év első felére számíthatunk a kidolgozott szabványra. A cél a 2.0-nál tízszer gyorsabb szabvány megalkotása, ami azt jelenti, hogy egy 27 gigabájtos HD-DVD-t 70 másodperc alatt tudnánk átmásolni a révén. A 3.0 bár visszafelé is kompatibilis lesz és ezért megmarad a "rézdrót" a vezetékben, alapvetően fénnyel végzi az adatátvitelt. Hogy ezt hogyan kell elképzelni, azt a prezentáció egyik diája szemlélteti.

Tovább a képekhez és a teljes beszámolóhoz >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)