Hirdetés

A héten debütál az Inside Xbox első adása

|

A Microsoft egy új műsorötlettel állt elő, melynek célja, hogy még több izgalmas újdonságot osszanak meg a rajongókkal.

Hirdetés

A Microsoftnál szeretnék, ha nem úgy tekintenének rájuk az Xbox vásárlók, mint holmi nemtörődöm befektetőkre, akik csak a pénzüket számolgatják az elefántcsont toronyban, akiket egyáltalán nem érdekel a rajongók véleménye. Az Inside Xbox műsor célja épp az lesz, hogy közelebb hozza a két oldalt egymáshoz.

Hirdetés

A jövőben ebben a műsorban jelentik majd be a legfontosabb dolgokat, legyen az egy új játék, vagy egy fontos kiegészítő, de betekintést nyerhetünk az Xbox csapat munkájába is. Bepillanthatunk a kulisszák mögé, és mi magunk is küldhetünk be tartalmat, legyen az egy kérdés a műsorvezetőkhöz vagy egy PUBG highlight.

A műsort a Youtube, a Twitch, a Mixer és a Facebook is élőben közvetíti majd, és természetesen szórják közben a játékokat és egyéb ajándékokat. Mindig lesznek meghívott vendégek, akik a saját szakterületükről mesélnek, így rögtön az első adásban a Sea of Thieves, a PUBG és a Far Cry 5 is terítéken lesz. A premier március 10-én, magyar idő szerint este 9-kor lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)