Hirdetés

Íme a Call of Duty: Warzone védelme, ami végre tényleg hatékony lehet a csalók ellen

|

A Ricochet nevű, csalás elleni rendszer kernelszinten keresi a csalásokat.

Hirdetés

Mint azt a Call of Duty hivatalos csatornáján tegnap beharangozták, ma bemutatkozott a vadonatúj, csalás elleni rendszer, amitől a fejlesztők azt remélik, teljesen ellehetetleníthetik a csalók dolgát, és nem fogják tisztességtelen játékosok szennyezni a Warzone és a Vanguard csatatereit. A rendszer először a battle royale-ban debütál, majd a sorozat következő részében is alkalmazni fogják.

A Ricochet, mely a Pacific frissítéssel kerül be a Warzone-ba, az Activision saját fejlesztése, és a kernel szintjén (tehát a rendszer egy mélyebb pontján) vizsgálja, fut-e valami a háttérben, aminek nem kellene futnia. Csak akkor indul el, amikor a játékot elindítjuk, leáll, ha kilépünk, és azt nézi, a futó folyamatok valamelyike próbál-e babrálni a Warzone-nal. 

Hirdetés

Emellett gépi tanuló algoritmusokat is használ a játékosok viselkedésének vizsgálatára, és szakértők is készen állnak, hogy leszámoljanak a csalókkal. A fejlesztők állítólag sokféle PC-t teszteltek, mielőtt eljutottak eddig a pontig, az élesítés kapujáig. Reméljük, nem lesz hatással a teljesítményre, és valóban olyan hatékonyan fog működni, ahogy azt a csapat most ígéri.

A Ricochet természetesen elsősorban PC-n fogja végezni a dolgát, de a konzolos játékosok is örülhetnek neki, hiszen a cross-play segítségével csatlakozó PC-sekre is hat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)