Hirdetés

Ilyen volt a decemberi GameNight! (videó)

|

A Star Wars: Az ébredő Erő előestéjén az Instantban buliztunk egy nagyot, ahol ezúttal is CS:GO verseny, Star Wars kvíz, valamint rengeteg ajándék várta az érdeklődőket.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive láz csak nem akar alábbhagyni, ezúttal is már a kapunyitáskor betelt szinte az összes hely a versenyre. Persze érthető a dolog, hiszen a legjobb ezúttal is egy Gigabyte gamer alaplappal távozott.

Természetesen nem ez volt az egyetlen verseny, hiszen FIFA 16-ban, Unreal Tournament 2004-ben, Mortal Kombat X-ben, Guitar Heroban és Rocket League-ben is összecsaphattak a játékosok. Az est fénypontja egyértelműen a Star Wars kvíz volt, melynek győztese egy Luke Skywalker babát tehet majd ki a polcára.

Ha lecsekkoltátok a videót, látogassatok el a GameNight oldalára, ahol hamarosan a következő esemény időpontját is bejelentjük majd!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)