Hirdetés

IL-2 Sturmovik: 1946 GOLD

|

A Ubisoft bejelentette, hogy elkészült az IL-2 Sturmovik: 1946, amely a repülés szerelmeseinek nyújt majd új kalandokat a WWII-es hadszíntereken.

Hirdetés

Az IL-2 széria megélt már pár kiegészítőt, ám a Ubisoft most újabb küldetésekkel és repülőkkel kedveskedik majd a rajongóknak. Az IL-2 Sturmovik: 1946 az összes eddigi részt tartalmazni fogja, ám nem kevés új tartalom is kerül majd bele. A felhozatalban 32 új repülőgép ( köztük a régóta várt Il-10 Sturmovik, a Mig-9 Jet fighter és az Arado Ar-234 Blitz bombázó), 9 kampány, közel 200 új küldetéssel, új helyszínek, új földi célpontok, valamint rengeteg háttér anyag szerepel. Külön érdekesség, hogy a történelmi hűség mellett 3 kampány erejéig egy alternatív történeti szálat is felvehetünk, amivel nem kicsit bolygathatjuk meg a történelem fonalát. A játékot 2006 december 7-én várhatjuk a boltokba.

Update: Íme egy új videó az alkotásról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)