Hirdetés

Így néznek ki az Xbox Series X-es játékok borítóképei

|

A jelek szerint a Microsoft elég sok infót közöl majd a dobozon, ez pedig látszólag a dizájn rovására mehet.

Hirdetés

A Sony nemrég bemutatta, hogyan festenek majd a PlayStation 5-ös játékok dobozai, és nem okozott túl nagy meglepetést a dizájn, hiszen nem sokban tér el a PlayStation 4-es megoldástól. A Microsoft még annyi változtatást sem eszközölt, néhány szembetűnő újdonságot leszámítva, amikkel sokan bizony nincsenek is kibékülve.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az újabb, következő generációs konzolokra is megjelenő alkotások esetében a Microsoft alaposan fel szeretné hívni a játékosok figyelmét a különböző technikai előnyökre, de nem biztos, hogy megfelelő módot választotta erre. Az alábbi kép remekül szemlélteti is az Xbox One-ra és Xbox Series X-re is megjelenő DiRT 5 tokjával, hogy pontosan miről is van szó.

Ahogy az látható, a PS4-es doboz borítóképe eléggé letisztult, ezzel szemben a másik változat meglehetősen zsúfoltra sikeredett. Sokakat zavar például az igencsak méretes plecsni, ami azt hirdeti, hogy a játék Xbox Series X-re van optimalizálva, és a jobb felső sarokban lévő technikai adatok sem javítanak az összképen.

Érthető, hogy a Microsoft miért érzi fontosnak feltüntetni ezeket az információkat, hiszen vásárlás előtt jó tudni például azt, hogy az adott cím támogatja-e a 4K-s felbontást vagy sem, és az ilyen részletek előtérbe helyezése akár jótékony hatással is lehet az eladásokra. Ám az eddigi felhasználói visszajelzések alapján lehet, hogy szerencsésebb volna máshogy megoldani ezt a dolgot.

Nektek hogy tetszik a Microsoft dizájnja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)