Hirdetés

Így készült a warcraftos South Park rész!

|

A Machimania.com egy hosszú interjút készített a South Park készítőivel arról, hogy készült a South Park "Make Love not Warcraft!" című epizódja!

Hirdetés

"A rajzfilmünkhöz nem kellett saját szervert felállítani, hanem a blizzardos arcok voltak olyan jó fejek és rendelkezésünkre bocsátották a World of Warcraft: Burning Crusade alpha szerverét, úgyhogy nemcsak egy jól irányítható környezetet kaptunk a kezünkbe, hanem a nagyközönség és a bétatesztelők előtt is belekukkanthattunk a kiegészítő újdonságaiba!" - mesélte lelkendezve J.J. Franzen, a South Park egyik készítője.
Frank Agnone, a producer pedig a készítés nehézségeiről mesélt: "Viszonylag nehezen tanultunk bele a 3D-s animációba a megszokott 2D-s rajzfilmezés után. Általában 6 napig készítünk egy South Parkot, most pedig 3 teljes hétig dolgoztunk vele." Mindenesetre megérte srácok, az egyszer biztos. ;)
A teljes interjút tehát itt olvashatják az angolul értők, illetve képeket is láthattok egy-két South Park készítő ábrázatáról...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)