Hirdetés

Hotel Giant 2 kedvcsináló

|

Egészen érdekes kis videó érkezett a Hotel Giant második részéről. A játék PC-re és Nintendo DS-re jelenik meg.

Hirdetés

Az Enlight Software gondozásában újra felépíthetjük álmaink hotelét. Huszonhat előregyártott hotel menedzsereként kapunk szabad kezet. Kedvünk szerint rendezhetjük be őket, egyetlen célunk, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Természetesen a vendégek azért mennek hotelbe, hogy ott úgy élhessenek pár napig mint a királyok, nekünk pedig nem lesz más dolgunk, mint berendezni számukra egy palotát. Ehhez több mint 1400 eszköz áll majd rendelkezésre, úgyhogy a variációk száma bizony elég nagy. Elméletileg nem is kell sokáig várni, hiszen a hivatalos megjelenés még idén novemberben eljön. Addig pedig nézzétek ezt a kis videócskát jól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)