Hirdetés

Holnap jön a Battlefield 2142 demója

|

Az Electronic Arts újabb információkat szállított a Battlefield 2142 demójáról. A sci-fi multiplayer FPS kipróbálható verziója a játékot előrendelők számára már ma elérhető az EA Downloader programon keresztül.

Hirdetés

Ám aki már előrendelte a játékot, nem túl sokat kezdhet az egy napos előnnyel. A többieknek egészen holnap este hatig várniuk kell. Ekkor debütál ugyanis a GameSpot oldalán a demó. Ezt követően az IGN is közzéteszi saját hálózatán (FilePlanet, 3DGamers) keresztül, így legkésőbb ekkor válik bárki által letölthetővé a matéria.

A demóban helyet kapó pálya közel az összes járművet tartalmazza a teljes játékból. Légi szállítóeszközök, és nehéztüzérségű járművek egyaránt használhatók lesznek. Egy erőmű áll a csata középpontjában, amelyet meg kell védeni vagy el kell foglalni. És íme néhány friss kép is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)