Hirdetés

Hogyan kozmetikázzuk Windows 8-unkat?

|

A felhasználó az egy furcsa "állatfajta" - nem mindig azt akarja, amit a készítők szeretnének neki adni.

Hirdetés

Itt vagyok például én - csodás felületeket, mindenféle gyönyört programoztak a Windowsokba a kiváló Microsoftos jómunkásemberek, erre telepítés után azonnal klasszikus Win Xp állapotba állítom vissza - én úgy szeretem. 

A Windows 8 esetében egy kicsit más lesz majd a helyzet, ugyanis a Metro nevű felület nemcsak a Win 8, hanem az összes Microsoft alapú készülék (mobil, Xbox stb..) felülete is lesz/van egyben - azonban gyökeresen különbözik a jól megszokottól. Mit lehet ilyenkor tenni? Ki kéne valahogy kapcsolni - súgja azonnal a kisördög, aki már megszokta a Win XP felületét. Természetesen erre és a felület egyéb átalakításaira is van lehetőség, erről készített egy igen érdekes összefoglaló cikket a PCWorld, amelyet erre a linkre kattintva olvashattok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)