Hirdetés

Hogy a noob-ok is értsék

|

Az EA a kezdő játékosokat egy új rendszerrel segíti, a Wii-s Fifa 08, NHL 08, NFL 08 irányításának elsajátításában. A rendszer neve EA Sports Family Play, amit ha valaki nem ért az ne menjen Wii közelébe.

Hirdetés

Az EA emberei kiemelt figyelmet fordítottak rá, hogy az új idény játékait mindenki tudja kezelni. A játékokban kétféle irányításból lehet majd választani, az egyik lesz a Family Play-es, a másik a klasszikus Wii-s. A Family Play-es értelem szerűen egy némileg lebutított, egyszerűbb irányítást takar, de kevesebb mozdulat is hozható elő benne. Így már a nagymamának se állhat semmi az útjába, hogy akár Kobe Bryant-el zsákoljon az NBA-ben.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)