Hirdetés

HL2 BETA A NETEN!

|

Nos, kb. idáig fajultak a dolgok. Alig 12 órával azután, hogy a Valve emberei kijelentették: "a forrásnak csak egy része került ki a netre, a játék pedig biztonságban van", kikerült a netre a Half-Life 2 teljes verziójának beta változata. A Neowin úgy értesült, hogy a program úgy terjed, mint szélvész, és valóban valósnak tűnik (képek is vannak róla). Azért ez ne tévesszem meg senkit. Ha hozzá is jutsz valamilyen módon, ne hidd, hogy ilyen lesz a végleges játék. Ha tetszik, ha nem, még elég messze van a megjelenéstől, és addig még nagyon sokminden megváltozhat benne. Egyébiránt nem biztatnék senkit arra, hogy letöltse, hiszen egyrészt teljesen illegális, másrészt... nincs másrészt. Ennyi a lényeg! Egyébként pedig lehet, hogy ez is csak pletyka... bár amennyi új kép van róla, nem hinném, hogy kamu lenne. Update: Kapcsolódó anyagok:

  • Playable version of Half-Life 2 stolen - CNN
  • Half-Life 2 Pre-Release Hits the Scene - HalfLife2.net

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)