Hirdetés

Hivatalos: jön a Sonic Rumble, ami a Fall Guys rajongóinak fog igazán tetszeni

|

Megvan a cím, az első trailer, és már a megjelenési időszakot is tudjuk, a célplatformokkal együtt.

Hirdetés

Másfél hónappal ezelőtt szivárgott ki egy Sonic-projekt, ami egy Fall Guys-szerű battle royale versenyben ereszti össze a kék sündisznót és haverjait. Akkor a játékot még Sonic Toys Party címen ismertük, és bár a SEGA nem kommentálta a szivárgást, senki sem kételkedett az infók hitelességében.

Most végre megérkezett a hivatalos bejelentés. A játék valódi címe Sonic Rumble, és valóban egy ügyességi battle royale-ról van szó, amit az Angry Birdsről ismert Rovio fejleszt.

Hirdetés

A sajtóközlemény szerint 32 fős meccsekben fogunk részt venni Sonic-figurákat irányítva. Többféle kihívásra számíthatunk, minden ismertebb (és kevésbé ismert) karakter szerepeltetésével. Sonic, Tails és Knuckles mellett olyan hősök is beugranak majd, mint Blaze, a macska, Jet, a sólyom és Vector, a krokodil.

Pontos megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk. Egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor 2024 telén fog befutni, de ami még ennél is szomorúbb, az az, hogy a Sonic Rumble elsődlegesen mobilos játék lesz. Célplatformokként az Androidot és az iOS-t jelölték meg, és szó sincs PC-s kliens érkezéséről. Remélhetőleg ez még változni fog, ahogy közeledünk az vége felé.

A SEGA bétatesztet tart május 24. és 26. között, de sajnos azon csak az Egyesült Államok lakói vehetnek részt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)