Hirdetés

Hivatalos: ezek a PlayStation Plus szeptemberi ajándékai

|

Jövő héttől tölthetjük majd őket egészen október 4-ig.

Hirdetés

Azoknak, akik aktívan követik a híreket (például azt az egészen remek oldalt, amit úgy hívnak, GameStar Online), nem fogunk tudni sok újat mondani, ugyanis mint kiderült, valóban azok a játékok lesznek a PlayStation Plus szeptemberi ajándékai, amikről pletykákat hallottunk. Szokás szerint három címet kapnak a PlayStation 5-ös játékosok, és kettőt a PS4-esek, de mint mindig, most is hozzá lehet adni ezeket a PlayStation Network fiókjainkhoz a hivatalos oldalon keresztül, így nem kell feltétlenül PS5-tulajnak lenni, hogy mindet behúzhassuk.

Hirdetés

A PlayStation 5-ös ajándék ezúttal a fantasztikus Overcooked! All You Can Eat, ami minden idők egyik legjobb kooperatív játéka. Egy konyhát kell menedzselnünk hatékonyan, de ez nem egy stresszmentes feladat: könnyen lehet, hogy akinek zöldséget kellene szeletelnie, az a poroltóval rohangál véletlenül, aki pedig a mosogatásért felelős, unalmában inkább elfoglalja magát valami mással, a vendégek meg éhesek és türelmetlenek lesznek. Bár a csomagban foglalt játékok elérhetők PS4-re, azok nem járnak az előfizetőknek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ellenben az előző generációs konzolok tulajdonosai is elmerülhetnek a Hitman 2-ben, ami egzotikus helyszínekre visz minket gyilkolni, valamint a vegyes fogadtatású Predator: Hunting Groundsban. Mindhárom játék szeptember 7-étől lesz elérhető, addig a korábbi ajándékokat, a Hunter's Arena: Legendst, a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville-t és a Tennis World Tour 2-t húzhatjuk be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)